RE-VERS 2023

DIJOUS 31 DAGOST DE 2023
Sala d’Exposicions Mercè Paluzi

LLUÍS CADAFALCH

Irene Solà, Marina Garcés, Sergi Pàmies, Enric Casasses… L’artista Lluís Cadafalchha anat recollint els fragments i poemes que l’han corprès durant els darrers anys i n’ha fet una interpretació pictòrica. Cada obra neix del dibuix a mà i avança, de manera espontània, amb tècniques mixtes que van de l’estampació a les eines digitals.

Fotografies: Neus Ros

DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023
Can Borrell (Arenys de Munt)

ANNA TOBIAS I JAUME MADAULA

El primer concert-recital del Re-Vers va ser pura seda. Una proposta d‘Anna Tobias i Jaume Madaula en què música i teatre es van trobar en la poesia.

Fotografies: Neus Ros

ORIOL SAULEDA I LULÚ MARTORELL

La paraula més viva, la salvatge, la que neix del moment: Oriol Sauleda i Lulú Martorell omplint la nit d’Arenys de Munt d’improvisació poètica i sonora.

Fotografies: Joan Navarra

DISSABTE 2 DE SETEMBRE DE 2023
Sala Corrioles (Arenys de Munt)

CLARA ANTÚNEZ I DORA CANTERO

Dissabte 2 de setembre va tenir lloc el Maridatge Poètic a la Sala Corrioles del Centre. Els vins els va teixir la Clara Antúnez i la Dora Cantero va cosir els mots. El ritme i les cançons, en Joan Bramon.

Fotografies: Neus Ros

DIVENDRES 8 DE SETEMBRE DE 2023
Can Borrell (Arenys de Munt)

MIREIA CALAFELL I BJÖRT RÙNARS

Com l’entramat del tul, les paraules de la Mireia Calafell fent el plisat perfecte amb el violoncel i la electrònica de Björt Rùnnars.

Fotografies: Neus Ros

ANNA PANTINAT I PANOTXA

I si la poesia fos capaç de reprendre el fil de la història medieval i lligar-lo amb la intel·ligència artificial? I si les vescomtesses d’Osona, o l’Ermessenda de  Barcelona, lluïssin vestits fets de codi computacional? I si el món virtual i les llegendes estampessin un mateix tapís davant dels ulls del nostre present? I si l’omnipresència divina dels cíborgs fes rodar la filosa de la paraula?

L’Anna Pantinat, poeta nascuda de la música amb un estil que va del circus al punk sintètic, i en Panotxa, un nen etern veterà de l’escena punk catalana, es pregunten això i més als seus Goigs Posthumans, un espectacle absolutament líric i absolutament cibernètic, i absolutament surrealista i absolutament experimental que, com el dibuix d’una blonda, embasta amb randes de ciència-ficció el voraviu de la lírica tradicional per estirar els caps de fil de l’art postmodern.

Fotos: Neus Ros


DISSABTE 9 DE SETEMBRE DE 2023
Can Borrell (Arenys de Munt)

JOAN COLOMO

Joan Colomo ens presenta el seu darrer treball, un disc que desfila la paraula a cop de sintetitzador per mostrar l’esperança en la serenor que s’amaga al voraviu del desconcert, per trencar el patró de la tristor i deixar a la vista el bastidor blanc del somriure d’unes nenes, les seves, o d’una conversa entre amics. Un concert que, malgrat els titulars, ens deixarà surant en la felicitat dels lluentons que, encara que efímers, són el somni d’un món nou.

Fotos: Neus Ros