INFORMACIÓ

CRÈDITS

Producció:
Col·lectiu Re-Vers i Ajuntament d’Arenys de Munt

Entitats i institucions col·laboradores:
Diputació de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Altres col·laboradors:
Biblioteca Municipal Antònia Torrent i Martori, RAW Arenys de Munt, L’Eixida d’Arenys de Munt.

Imatge cartell:
Lluís Cadafalch

Redacció del programa i comunicació:
Myriam Soteras

XARXES SOCIALS

Facebook
Twitter
Instagram

PREMSA I COMUNICACIÓ

Email:  info@revers.cat
Web: www.revers.cat

UBICACIONS

Les activitats del Cicle Re-Vers es realitzaran a la masia Can Borrell i Sala d’Exposicions Mercè Paluzie d’Arenys de Munt.

MASIA CAN BORRELL

Nascut cada un dels seus tres cossos al voltant del pati, la masia de Can Borrell es declara, en la seva construcció, una casa sempre oberta. Cada dovella de pedra que emmarca portes i finestres sembla xiuxiuejar una història vella, com a mínim, de prop de cinc segles. De tant en tant, semblen revelar-la, mot a mot, poemes i cançons que entren fins al pati i hi ressonen.

SALA D’EXPOSICIONS MERCÈ PALUZIE

Per primer cop, la Sala d’Exposicions se suma al tapís del Re-Vers per acollir l’exposició de micropoemes il·lustrats d’en Lluís Cadafalch. La inauguració de l’exposició serà el bastidor de la presentació del programa i es podrà visitar durant tot el cicle a la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie.

SERVEI DE BAR

Sabem que filar fa set i fa gana, i per això a tots els actes del cicle hi trobareu servei de bar i cuina a la vostra disposició. Aquest servei l’oferirà L’Eixida d’Arenys de Munt, que compartirà amb el públic del Re-Vers la seva passió per la pasta i la gastronomia italiana.