El Cicle

Il·lustració: Lali Pantone

RE-VERS 2020

Del 6 al 18 de setembre

Re-vivim temps incerts, temps diferents que ens estan furtant, d’alguna manera, els nostres espais compartits. També al nostre poble. Per re-conquerir aquests espais i des de diverses sensibilitats dinamitzadores i amb el suport de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, hem fet una passa endavant per re-forjar i re-construir una nova edició del Re-Vers: Cicle de vermuts polipoètics.

En l’edició d’enguany tindreu l’oportunitat de descobrir en cada cita una doble proposta. Gaudireu des de la música als titelles, passant per un maridatge de vi. Sempre amb el comú denominador de la vessant poètica.

Els noms seran BLANCA LLUM VIDAL (poesia), UNA (música), BESTIARI – L’ESTENEDOR TEATRE (espectacle poètic infantil), MARIDATGE POÈTIC – ARNAU BARANGÉ (sommelier) i KAI PUIG (rapsoda), DAVID CAÑO (poesia), RUSÓ SALA amb ALEIX TOBIAS i MIRIAM ENCINAS (música) i PAU RIBA – DIOPTRIA 50 (música).

Ara, més que mai, el compromís amb la cultura és tan necessari com indiscutible. Així, el cicle pren una nova dimensió i engega amb energia potent i creativa per re-trobar-nos en temps que s’albiren transformadors. Re-incidents i amb moltes ganes, us convidem a tastar el nou Re-Vers.

Col·lectiu Re-Vers
Arenys de Munt 2020