El Cicle

i·lustració: Delphine Labedan

RE-VERS 2021

Del 3 al 18 de setembre

Arenys de Munt celebra la 4a edició de Re-Vers: Cicle d’Arts Poètiques, amb moltes novetats i amb les propostes més innovadores de la música i la poesia a Catalunya.

Més que mai, obrirem finestres, respirarem a fons i ens retrobarem amb les forces tel·lúriques del nostre paisatge. Així serem, per primer cop, al torn del capvespre i gaudirem de nous espais, com la masia Can Colomer.

Enguany hem reunit la veu de rapsodes, poetes i músics com Maria Sevilla Paris, Ferran Palau, Marc Egea, Pep Moliner, Joan Puigdefàbrega, Oriol Sauleda, L’Últim Indi i El Petit de Cal Eril. Per als més menuts ens acompanyarà la companyia Binixiflat i maridarem la poesia amb els vins del Celler Talcomraja. Volem donar importància al nostre poeta Domènec Perramon i ens deixarem endur pels seus poemes al seu itinerari poètic per racons preciosos d’Arenys de Munt.

En una abraçada entre la tradició i les iniciatives més contemporànies, reflex de l’essència del nostre poble, us convidem a xalar d’un final d’estiu ple de Re-Vers.

Col·lectiu Re-Vers
Arenys de Munt 202
1