El Cicle

i·lustració: Delphine Labedan

RE-VERS 2022

Del 26 d’agost al 16 de setembre

Presentem la cinquena edició del cicle d’arts poètiques Re-Vers, un projecte que persevera (per ser ver, per ser vers, però mai per sever) en l’acció temerària d’acostar a tothom les propostes de música, imatge i poesia més innovadores.

Propostes que abracen la tradició artística catalana i l’estiren dits amunt gratant la innovació, la tecnologia i la fusió, per crear nous i bells llenguatges.

Al programa d’enguany no ens hem estat de res.

Obrirem celebrant amb en Josep Pedrals els seus 25 anys de vida dalt dels escenaris amb un espectacle especialment pensat per a l’ocasió amb el músic Xavi Lloses.

Seguirem amb una mostra evident de l’encert que és sempre ajuntar-se, amb l’actuació de Vladivostok, el duet musicopoètic que formen la Maria Callís i la Irene Fontdevila, en companyia de la psicodèlia de la jove formació Remei de Ca la Fresca.

Tornarem a tenir l’oportunitat de recórrer la vila de la mà dels versos del poeta de l’elegància, del poeta del poble, Domènec Perramon, i descobrirem com de bé lliguen la poesia i el vi amb el maridatge que ens han preparat el sommelier Arnau Barangé (La Copa Negra) i l’actriu Rosa Gàmiz.

El nou muntatge audiovisual i performàtic de la Miriam Reyes porta al nivell d’experiència multisensorial el llibre que recentment ha recollit la seva producció poètica des del 2001. I, tot seguit, en un concert dual, podrem viure Un nou incendi, l’aposta sonora, visual i poètica dels internacionalíssims Barba Corsini (Eduard Escoffet i Pope).

Tot això passarà a l’entorn d’un dels llocs més emblemàtics i bells de la vila: la masia de Can Borrell; i tancarem la festa estrenant un escenari de somni: el Castell Jalpí, on ens sorprendrà la posada escena del darrer àlbum de la pianista Clara Peya: Perifèria.

Esperem celebrar junts un final d’estiu ben Re-Vers!

Col·lectiu Re-Vers
Arenys de Munt 202
2