VLADIVOSTOK i Remei de Ca la Fresca

Fotografies: Natàlia Sibat

DIVENDRES 2 DE SETEMBRE DE 2022
Can Borrell a les 21 h

La cremor de la paraula de la Maria Callís té la temperatura per fondre el fred rus. Pujada al sotragueig transsiberià de la música de la Irene Fontdevila, la darrera estació de Vladivostok esdevé la primera d’un viatge sonor incidental per una mediterrània púnica i mundial: de tecla en tecla pianívoles, d’electró en electró subsonorífics, del bressol de les vies a l’explosió de la locomotora, del colom de la Rambla a l’apocalipsi de Troia.

…especiat amb Remei de Ca la Fresca

Les herbes remeieres del Montseny tenen, des del 2020, un efecte psicodèlic que electronitza el folk. Consumides a través de les orelles, penetren el pecat i en fan aquelarre de paraula antitèdica. Diuen que es van inventar la recepta cinc xamans de la lletra i de la nota: Xantal, Artur, Martina, Iago i Víctor.

PRONÒSTIC

Preveiem llumeneres de tren rus per aclarir el cansament de les ciutats de matinada, per il·luminar l’àpat agermanat d’estofat de llenties blaves i vermelles, farinetes d’alarmes exorcitzades, glops d’aiguaneu… Intoxicació eufemística d’herba gatera.

«Aquesta nit no dorm ni l’ull del gat.»

FICCIONARI

Maria Callís: poeta, mestra i activista musical gironina que va debutar amb Jonàs (2004). Altament fonològica.

Irene Fontdevila: expressionista musical, practicant de la didàctica col·lectiva i presumpta transformadora del món.

Vladivostok: poemes dits per la Maria Callís i musicats de cap a peus passant pel cor de la Irene Fontdevila. En aquesta ocasió les acompanyen Remei de Ca la Fresca.

Ubicació:
Masia Can Borrell
Av. Remei, s/n.  Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
Entrada 5€

Informació:

Servei de bar amb menjar i begudes.