RUTA LITERÀRIA DOMÈNEC PERRAMON

DISSABTE 4 DE SETEMBRE DE 2021

Itinerari poètic (18 h)

Domènec Perramon i Torrus va néixer a Canet de Mar l’any 1906 però sempre va considerar Arenys de Munt el seu poble, després de viure-hi de petit. De jove el seu esperit inquiet i sensible ja el va fer sentir atret per la poesia. L’any 1932 irrompé amb força en els Jocs Florals de Barcelona amb el poema La pau dels silencis, que va merèixer la Viola d’Or i Argent. Des d’aquells moments, l’allau de poemes guardonats no té aturador: va arribar a la seva culminació als Jocs Florals de Buenos Aires (1941), on obtingué els tres Premis Ordinaris. Un profund lirisme i una gran pulcritud estètica traspuen en totes les seves composicions. Domènec ha estat definit com “el poeta de l’elegància”.

Enguany al Re-Vers volem retre homenatge al nostre poeta local i deixar-nos endur pels seus poemes en un itinerari poètic per racons preciosos d’Arenys de Munt.

Ubicació:
Trobada a la plaça de l’Església
Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
Activitat gratuïta

Reserva prèvia a:
Biblioteca Antònia Torrent i Martori, al telèfon 937 93 84 48, correu b.arenysmu.sm@diba.cat o presencialment de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h.

Informació:

Per a més informació:
www.arenysdemunt.cat/

El Cicle Re-Vers seguirà els protocols de prevenció amb motiu de la covid-19,  sempre d’acord amb la normativa dels espectacles a l’aire lliure. (+ info)