L’ÚLTIM INDI

Fotografia Sonja Stich

DIVENDRES 17 DE SETEMBRE DE 2021

Can Borrell a les 20:30 h

Maridatge poètic amb l’Últim Indi i el Celler Talcomraja

Aquest any, de nou, us presentem un maridatge literari organitzat per la Biblioteca Antònia Torrent i Martori. Una sinergia entre el vi i la paraula construïda de la mà de L’Últim Indi i el Celler Talcomraja.

Eduard Costa (ex Amics de les Arts) i L’Últim Indi ens conviden a un viatge amb cançons que parlen de la vida i la mort, del vent, del foc i de la terra. Un espectacle poètic i musical que ens porta a un univers sonor fascinant, barrejant l’essència pop i els sons ancestrals. Tot maridat amb el món sensorial dels vins partisans d’un petit celler del nostre poble, el Celler Talcomraja de Joan Munich, significat pel seu treball de sostenibilitat, dignificació de la pagesia i la cura de la terra.

Preparem-nos, doncs, per gaudir d’aquesta intensa fusió de la paraula, la música i l’esperit del vi del nostre territori.

Eduard Costa (guitarra i veu)
Pol Maresma (guitarra)
Carlus Llamas Cabutí (percussió)

Ubicació:
Masia Can Borrell
Av. Remei, s/n  Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
Entrades exhaurides

Reserva prèvia a:
Biblioteca Antònia Torrent i Martori, al telèfon 937 93 84 48, correu b.arenysmu.sm@diba.cat o presencialment de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h.

Informació:

El Cicle Re-Vers seguirà els protocols de prevenció amb motiu de la covid-19,  sempre d’acord amb la normativa dels espectacles a l’aire lliure. (+ info)