DAVID CAÑO

DIUMENGE 13 DE SETEMBRE DE 2020

Masia Can Borrell (12 h)

DAVID CAÑO presenta “Un cos preciós per destruir”

David Caño (Olot, 1980) arriba a la poesia a través de la música i fusiona, amb destresa, lírica i harmonia. També col·labora des del periodisme en diverses publicacions, entre les quals destaquen La Directa, Crític o Núvol. Dalt de l’escenari gaudeix d’una gran capacitat d’improvisació i participa en recitals que combinen la poesia i la música. Aquest rapsoda de mirada dissident i combativa ha rebut diferents premis: Premi Amadeu Oller 2007 per Barcelona (Editorial Galerada, 2007) i  Premi Vila de Lloseta 2009 per He vist el futur en 4D (Editorial Moll, 2009).

El seu nou poemari Un cos preciós per destruir (Editorial Proa) ha estat guardonat amb el Premi Jocs Florals de Barcelona 2019. En el llibre i des de la cruesa, Caño explora la seva relació d’amor-odi amb Barcelona i el seu vincle amb el món rural, un espai que viu com una falsa fugida.

Ubicació:
Masia Can Borrell
Av. Remei, 31  Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
Entrada lliure

Serà necessari arribar a Can Borrell amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.

Informació:

El Cicle Re-Vers seguirà els protocols de prevenció amb motiu de la covid-19,  sempre d’acord amb la normativa dels espectacles a l’aire lliure. (+ info)

L’ús de la mascareta és obligatori, tant si s’està assegut com de peu.