CLARA ANTÚNEZ I DORA CANTERO

DISSABTE 2 DE SETEMBRE DE 2023
Can Borrell a les 21 h

# MARIDATGE POÈTIC

Si hi ha dos fils que semblen nascuts per trenar-se són el del vi i el de la poesia. Enguany, la Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica, ens presenta una tria ben especial de vins que podrem tastar acompanyats dels versos seleccionats per a l’ocasió per l’actriu, rapsoda i titellaire Dora Cantero, acompanyada pel músic Joan Bramon, amb qui comparteix l’espectacle El temps de les tortugues.

Així, enguany el maridatge esdevé una trena de tres vetes: vi, vers i música, i encara una sorpresa: hi podrem descobrir una nova faceta de la Dora, la videopoesia, amb una tria dels seus “somnipoemes”, que projectarem durant el tast a la masia de Can Borrell.

Ubicació:
Sala Corrioles (El Centre)
Rambla Francesc Macià, 57, Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
Entrades exhaurides

Informació:

* Aforament limitat: Les entrades s’adquiriran a través de Codetickets excepte una quantitat limitada, que es podran reservar o adquirir a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori, al telèfon 93 793 84 48, correu b.arenysmu.sm@diba.cat o presencialment de dilluns a dimecres de 15  a 20 h, dijous de 9:30  a 13 h i de 15 a 20 h, i divendres de 9 a 14 h.