BLANCA LLUM VIDAL

Fotografia: Marta Huertas

DIUMENGE 6 DE SETEMBRE DE 2020

Masia Can Borrell (12 h)

Blanca Llum Vidal (Barcelona, 1986) és filòloga, poeta i editora. El seu bagatge vital passa per Felanitx, Amsterdam, Marràqueix, Londres, Dublín, l’Índia o la Guaiana Francesa. Fuig del mètode i la sistemàtica apropant-se al poder de la intenció del qui es demana pensar-se i, a més, repensar-se.

Ha publicat els poemaris La cabra que hi havia (Documenta Balear, 2009), Nosaltres i tu (Lleonard Muntaner, 2011), Homes i ocells (Club Editor, 2012), Visca! (Documenta Balear, 2012), Punyetera flor (LaBreu Edicions, 2014, amb el qual va ser candidata al Premi Nacional de Poesia Jove «Miguel Hernández») i Maripasoula: Crònica d’un viatge a la Guaiana Francesa (Tushita Edicions, 2015).

Blanca Llum Vidal és exploradora de la paraula en els racons del cos i del cor. Reivindica l’essència mateixa de l’amor darrere les cortines dels convencionalismes. Poesia de dones, mares, nenes, dimonis i sibil·les. Olorant les fèrtils espores encara presents en l’aire de Marguerite Duras, Mercè Rodoreda, Maria Aurèlia Capmany, Maria-Mercè Marçal i Víctor Català.

Poesia del present transformadora i en permanent transformació.

Ubicació:
Masia Can Borrell
Av. Remei, 31  Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
Entrada lliure

Serà necessari arribar a Can Borrell amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.

Informació:

El Cicle Re-Vers seguirà els protocols de prevenció amb motiu de la covid-19,  sempre d’acord amb la normativa dels espectacles a l’aire lliure. (+ info)

L’ús de la mascareta és obligatori, tant si s’està assegut com de peu.