BESTIARI – L’ESTENEDOR TEATRE

DISSABTE 12 DE SETEMBRE de 2020

Can Borrell a les 18h

La companyia de titelles L’Estenedor Teatre es crea el 1978 de la mà de David Laín. Mestre, deixa la seva feina per l’ofici de titellaire. “Estendre és ensenyar sense vergonyes les misèries i grandeses, des de les camises de seda natural fins als calçotets cosits”, ens diu. En aquests anys la companyia ha creat més de 30 espectacles, un d’ells Bestiari.

L’objectiu de Bestiari és apropar-se als poemes que Pere Quart (Joan Oliver) va dedicar al món de les bèsties. L’espectacle es compon d’onze poemes breus, cadascun dedicat a un animal. Amb música original, creada i interpretada en directe per en Pep Pascual, és el complement creatiu que reforça la història sobre la taula-escenari. Amb uns senzills però efectius titelles s’interpreten les diferents situacions que cada peça ens planteja.

En definitiva, l’obra és un cant poètic a la zoologia, sempre des de la mirada tendra, un xic irònica i sobretot humorística de Joan Oliver. Una bona manera d’apropar la poesia d’aquest autor al públic familiar.

Ubicació:
Masia Can Borrell
Av. Remei, 31  Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
E
ntrada lliure

Serà necessari arribar a Can Borrell amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.

Informació:

El Cicle Re-Vers seguirà els protocols de prevenció amb motiu de la covid-19,  sempre d’acord amb la normativa dels espectacles a l’aire lliure. (+ info)

L’ús de la mascareta és obligatori, tant si s’està assegut com de peu.