BARBA CORSINI

Fotografia Daniel Cao

DIVENDRES 9 DE SETEMBRE DE 2022
Can Borrell a les 22 h

En un tub d’assaig sense fons, l’electrònica dilueix dub, collage i noise en una solució de paraula. A l’alambí, el bufador és sempre un incendi nou, sempre poètic, sempre sotmès a la llibertat del ritme, del mantra, de la reverberació que fa nou el mot, nou el so, nou el llenguatge. Nou i nu, el foc embolcalla qui el sent en una atmosfera que crema sense consumir. Eduard Escoffet i Pope es multipliquen en l’alquímia de la suma en què 1+1 són tots.

PRONÒSTIC

Preveiem un mot no dit, un any d’octubre, un retorn d’arreu enlloc d’un Artús no rei, una muntanya que no sap què és una frontera, el crit d’una Gran Via, l’eco natural del miol de tots els gats muts que hi viuen.

FICCIONARI

Barba Corsini: poesia i música al mateix temps i com una sola cosa que fan junts l’Eduard Escoffet i en Pope, i que de moment està tota ficada a dins d’Un nou incendi (2021).

Eduard Escoffet: poeta, agitador, festivalista, teiatreru i professor que s’ajunta amb altres de semblants per fer coses com el festival Poesia i +.

Pope: multiinstrumentista i explorador del FTT (fes-t’ho tu) amb tendències clarament psicodèliques i obscurament mancat de prejudicis.

Ubicació:
Masia Can Borrell
Av. Remei, s/n.  Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
Entrada 5€*

* Entrada que inclou també el recital de Miriam Reyes (21 h).

Informació:

Servei de bar amb menjar i begudes.