UNA

DIUMENGE 6 DE SETEMBRE DE 2020

Can Borrell (13 h)

UNA neix de la força, la delicadesa i la complicitat de cinc dones. És una formació insòlita: un quartet de corda amb dues violes i una veu que explica històries. Format per Ana Rossi, veu; Lluna Aragón, violí; Maria Juan, viola; Irene Argüello, viola i Sandrine Robilliard, violoncel. Les seves carreres individuals han estat llargues i profitoses. Entre totes, poden presumir d’haver aparegut en els títols de crèdit d’artistes com Guillermo Klein, Gorka Benítez, Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Virus String Quintet, OBC, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica del Vallès, Carnegie Mellon Philharmonic de Pittsburgh, Sabor de Gràcia, Mishima, Facto Delafé i Dorian.

Una y el universo, que ara ens presenten, és un disc que sorprèn pels seus arranjaments originals, rics en força rítmica. Música elegant, els seus directes plens d’emotivitat i contrastos, captiven per la seva intensitat, alegria i tendresa.

Ubicació:
Masia Can Borrell
Av. Remei, 31  Arenys de Munt

Com arribar-hi

Accés:
Entrada lliure

Serà necessari arribar a Can Borrell amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.

Informació:

El Cicle Re-Vers seguirà els protocols de prevenció amb motiu de la covid-19,  sempre d’acord amb la normativa dels espectacles a l’aire lliure. (+ info)

L’ús de la mascareta és obligatori, tant si s’està assegut com de peu.